Intranet
Segueix-nos Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter

Interpretació: "La Consagració de la primavera"

Data d'inici: 14/04/2018
Dates: 
14/04/2018 - 20:00 - 22:00
Lloc: 
Teatre Nacional de Catalunya
Adreça: 
Plaça de les Arts, 1.Barcelona
Localització: 
Barcelona, Barcelona, Espanya

Aquest cap de setmana, l’Orquestra Simfònica de l’ESMUC, dirigida per Edmon Colomer, interpretarà La Consagració de la primavera, una de les composicions cabdals d’Ígor Stravinski, en un espectacle de nou format amb direcció escènica de Xavier Albertí.
En diàleg amb l’obra d’Stravinski, la dramaturga Victoria Szpunberg i la compositora Raquel García-Tomás, graduada el 2010 a l’ESMUC, estrenaran el monodrama Balena blava, una peça que s’interroga sobre un dels jocs de rol més macabre dels darrers anys.

                         Dissabte 14, a les 20 h
              Teatre Nacional de Catalunya - Sala Gran

Cal fer la reserva de les localitats i rebre'n la confirmació (aforament limitat).