Intranet
Segueix-nos Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter

FUNDACIÓ ARED

Nom FUNDACIÓ ARED
Adreça Carrer Zamora, 103-105, baixos
Codi postal i ciutat 08018 Barcelona
Regió Barcelonès
Telèfon 933513865
Fax 934851507
Correu electrònic ared@fundacioared.org
Lloc web http://www.fundacioared.org
Director i/o gerent Pepa Morató
Persona de contacte Xavier Villarejo
Data, creació de la fundació 01/01/2004
Fundadors María Teresa Rodríguez García, Josep Anton Caubet Busquet, Eduardo Bernal Vergara, María de los Reyes Milà Mencos, María del Carmen Grandes Sánchez, Associació per a la Reinserció de Dones - ARED, Companyia Filles de la Caritat de Sant Vicente de Paul i Associació la Tercera Edat per al Tercer Món.
Història Ared va néixer l'any 1994 al Centre Penitenciari de Wad Ras (Barcelona) gràcies a la tenacitat i il·lusió de cinc dones privades de llibertat, una voluntària i una monitora de confecció, avui presidenta d'Ared. Juntes van crear un taller de confecció per aconseguir una alternativa professional que les permetés una reinserció digna a la societat.
Objectius La Fundació Ared treballa per aconseguir l'accés a la plena ciutadania de persones en risc d'exclusió social fomentant la seva autonomia, mitjançant processos de formació i d'acompanyament integral. Atenem majoritàriament dones procedents de centres penitenciaris i serveis socials.Treballem en coordinació amb altres entitats amb la finalitat de sensibilitzar a les institucions i al conjunt de la societat sobre la realitat de l'exclusió social.
Àrees d'activitats Educació - Serveis socials
Activitats representatives A Ared formem ajudants de cuina, ajudants de forner, cuidadors de persones depenents i confeccionistes. Deixem el rebuig i els prejudicis, que són fruit de la desinformació i el desconeixement de la seva realitat, totalment enrere per aconseguir, llavors, que un nombre important de persones confiïn en la nostra experiència per fer real la seva reinserció que els ajudarà a trobar una feina estable i de qualitat. - Acompanyament integral - Formació laboral - Programes d’inserció
Tipus d'activitats Cursos-Congressos-Conferències - Ensenyament - Sensibilització - Serveis socials
Sectors atesos: serveis socials i salut Dones - Joventut - Pobres
Àmbit geogràfic d'actuació Comarcal
Pressupost anual 2.005.000,00 €
Participació en altres organismes Coordinadora Catalana de Fundacions. Red Española de Promoción e Inserción Sociolaboral (REPRIS) Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS) Coordinadora d’Entitats Homologades RMI (CRMI) Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) Taula de Participació Social (TPS) Consell Nacional de Dones de Catalunya (CNDC) Consell de Dones de Barcelona Xarxa d’Economia Solidària
Patronat
Judit Mascó (Presidenta)
Juan Busquets Unsain (Vicepresident)
Josep Antón Caubet Busquet (Secretari)
Reyes Milá Mencos (Vocal)
Luís Font Formosa (Vocal)
María Elena Alfaro Bellati (Vocal)
María Glória Bosch Capdevila (Vocal)
Judit Mascó Palau (Vocal)
Andreu Rosa Garitano (Vocal)
María Asunción Osés Serdá (Vocal)
Sor Immaculada Ladrero Ibrain (Companyia Filles de la Caritat) (Vocal)
Manuel Lecha Legua (Vocal)
Protectorat Generalitat de Catalunya
Nombre de registre 1624
Data de registre 28/02/2002
Informació legal Civil
Any de les dades 2018
Darrera modificació: 29-10-2018