Intranet
Segueix-nos Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter

FUNDACIÓ FAMÍLIA VILA SABORIT

Nom FUNDACIÓ FAMÍLIA VILA SABORIT
Adreça C/ Antoni Figueras, 90
Codi postal i ciutat 08540 Tona
Regió Osona
Telèfon 93 812 41 41
Fax 93 812 47 68
Correu electrònic iemilk.delfi@gmail.com
Director i/o gerent Delfí Vila Llorens
Persona de contacte Delfí Vila Llorens
Objectius La Fundació té per objecte donar suport i promoure qualsevol activitat mèdica, investigadora, educativa, social i assistencial, relacionada amb les malalties mentals, a fi i efecte d'aprofundir en el coneixement mèdic d'aquestes malalties, de millorar les condicions mèdiques, sanitàries i socials de les persones afectades per aquestes malalties, i de difondre socialment els progressos en el camp de la medicina en relació a les mateixes.
Activitats representatives - PREMIS: 1) A la millor publicació 2015 (Sitges) a Judith Usal (Fundació Sant Joan de Déu) amb el títol: RALOFLIXENE AS AN ADJUNCTIVE TREATMENT FOR POSTMENOPAUSAL 2) XVII Simposio sobre transtornos bipolares, Diego Alberto Hidalgo Mazzei i Ester Jimenez Martinez. 3) XVIII Simposio sobre transtornos bipolares, Brisa Sole Cabezuelo. - Primer convocatòria Premis de Recerca en Infermeria Fundació Vila Saborit. TESIS: - 1r. Premi: Dra. Pilar Fuster Linares amb el títol: "Enfermería pediátrica y cuidados centrados en la família" - 1r Accèssit: Dra. Cristina Bosch Farré amb el títol: "El envejecimiento activo y saludable en la província de Girona y en Eurpa según diferentes modelos". - 2n Accèssit: Dra. Marina Mateu Capell amb el títol: "Ensayo clínico aleatorizao sobre el impacto del aislamiento acústico y de la musicoterapia en el confort del paciente con ventiación mecánica ingresado en una unidad de cuidados intensivos". TREBALLS FINALS DE MASTER . 1r Premi: Sr. Sergio Cazorla Calderón amb el títol: "Reanimación cardiopulmonar presenciada por familiares en el ámbito extrahospitalario" . 1r Accèssit: Sra. Mª Angeles Vara Ortíz amb títol: "Experiencia de las enfermeras de atención primaria sobre la gestión enfermera de la demanda" . 2n Accèssit: Sra. M. Antonia Serra Barril amb el títol: " Percepción del paciente oncológico de los cuidados intensivos recibidos de la enfermeera de práctica avanzada". . Foto entrega de premis. PROPERES CONVOCATÒRIES DE PREMIS - 2a. Convocatòria de Premis Fundació Vila Saborit 2017. - Premis Vila Saborit al millor TFM de Psicologia General Sanitària.
Tipus d'activitats Ajuts projectes-entitats - Assistència Sanitària - Beques i premis - Recerca - Serveis socials
Sectors atesos: Culturals, recerca, medi ambient o cooperació Ciències de la Salut - Ciències Socials
Sectors atesos: serveis socials i salut Discapacitats - Malalts crònics
Àmbit geogràfic d'actuació Catalunya
Pressupost anual 20.000,00 €
Participació en altres organismes Coordinadora Catalana de Fundacions, Universitat Abat Oliva, Universitat Internacional de Catalunya, Hospital Universitari Sagrat Cor, Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental, L'Acadèmia (Fundació de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears).
Patronat
Delfí Vila Llorens (President)
Elisenda Vila Saborit (Secretària)
Berta Saborit Corderroura (Vocal)
Delfí Vila Saborit (Vocal)
Juan Seguí Montesinos (Vocal)
Protectorat Generalitat de Catalunya
Nombre de registre 2933
Data de registre 18/10/2015
Informació legal Civil
Any de les dades 2017
Darrera modificació: 29-03-2017