Intranet
Segueix-nos Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter

Instruccions per a la tramitació electrònica comptes OVT

Com ja sabeu la presentació dels comptes anuals de les fundacions al Protectorat s’ha de tramitar mitjançant l’OVT, portal corporatiu de l’Oficina Virtual de Tràmits.

A la Coordinadora Catalana de Fundacions van arribar diverses consultes d'erros que donava al sistema, que vàrem traslladar a la Direcció General. Per tal de facilitar la tramitació telemàtica dels comptes us adjuntem el document que ens ha enviat la Direcció General i que recull els errors més habituals que s’han detectat, amb les actuacions que cal fer per a resoldre la incidència i continuar amb el lliurament electrònic de la sol·licitud i dels documents.

Instruccions per a la tramitació electrònica comptes OVT